2013-09-08

Mood weekend

Salam..

Mood weekend ni mmg kelaut..masak pon ala kadar je..Nasik dgn sambal ikan merah + telur mata. tu je yang mampu masak..hehe.

Kalau da ada rumah sendiri bole la nak masak yang best je setiap hari..haha..kemain angan2 nak masak tu..ntah jadi ke tak nanti ye..tunggu jela..apepun bersyukur dgn dapur yang ada ni..dapat la jgak masak kan..

Anak tengah tido lagi so bole la nk update blog kejap.. Ehem ehem nak buat SALE kejap..sesape nak beli barang baby atau untuk anak2 bole la singgah blog saya ni ye House Of Little Manja dan kat Facebook House Of Little Manja..ada apa2 pertanyaan bole pm atau whatsapp eh..

Ok bai..






No comments:

Post a Comment