24 September, 2014

Dah lama tak bergambar camni...



Pelik je mood malam ni..
Tetiba je rasa rajin nak update blog..haha..


Ada masa terluang sikit...

Ni gambar masa kat Annual Dinner ofis hasben haritu..
Tema nye 'The Night of Movie Characters'...
Buat kat Vivatel..


Layan jela..


























Kasi chan ummi ngan daddy Adam photoshoot dlm photobooth tu kejap kannn..
Bila lagi..
Hihi...

Adam kena tinggal ngan babysitter masa ni..
Kesian dia..
Babysitter cakap asal orang ketuk pintu je dia la yang dulu lari gi kat pintu..
Sekali tengok orang lain yang datang..

Tapi kitorang balik awal malam tu..
Pukul 10 malam terus chow balik..
Nasib la number lucky draw dah keluar awal2 lagi..
Rezeki..dapat voucher Aeon RM200..
Hehe..



Ok tu je..Adam pun dah rengek nak tido la tu..



No comments:

Post a Comment