2014-10-23

#OOTD Aidilfitri 2014 di Parit Jawa, Muar...

Hai.



Feeling #ootd lah sangaaattt kannn...

Takpe lah entry dah basi pun..
tapi nak bagitau jugak yang raya aidilfitri bulan 8 haritu tema color GOLD...hihi..

Saje je aku nak sematkan gambar raya satu family dalam blog ni..
kesah raya kat Muar (kampung mentua) dengan kampung aku sendiri tak sama..
Aku skang sejak dah ade anak touching lebih sket bile tak beraya kat kampung aku sendiri..
sedihnye lain macam tau..huhu..

Tambah bila dengar takbir pagi raya tu..mula la air mata aku bergenang..
teringat family kat Kedah oiii...
Sambil tu duk teringat jugak lontong mak yang sedap tu..
ketupat palas lagi..
serunding mak..
sedapnye laa...

Baju raya ni pun beli last minit..sehari lagi nak raya baru beli..

Mahal jugak la..
kat K-Mall Tanjung Agas..
tempat ni macam bazar jual baju..
semua kedai baju-baju, tudung, pakaian lelaki pun ada sekali..
senang shoping semua dalam satu kedai je..
tapi yang tak bestnya diorang ni letak harga mahal sebab tau orang mesti akan amik jugak sebab dah last minit..
yang kita ni pulak ingat beli last minit la dapat harga giler punye murah..
takde maknanya okay..
lepas ni daku nak tempah awal2 baju raya..kehkeh..

Cuti raya tu dapat seminggu..
Tapi bosan jugak cuti lama2..
dah tak tau nak berjalan kemana..


Malas nak cerita panjang..
meh layan gambar jela..





Peace yo! *style Adam*





Family photo










Lagi...








Dan lagi....









kawan dengan budak besar...






Kemain lagi tu...





Makan abc & rojak petis kat Tanjung Emas....






Last but not least....

Presenting Adam yang suka menyanyi... *dia je yang paham*...

Lagu "Wheel On The Bus"...feveret nih...




Kitorang tengok je dari dalam..hihi..







No comments:

Post a Comment