Posts

Showing posts from November, 2014

Astro Oasis kini di Hypptv.. *Ni bukan iklan Unifi okeh* ...

Saje nak cite borak2 petang2 ni..
Nak buat keje mengantok pulak..
Petang2 ni dah la sejuk, pekena nescafe panas terus idea mencurah2 nak membebel..haha..

Aku dah lama pakai Unifi ni..
Dah 4 tahun rasanya..
Yela kan dapat suami kaki game mana tak mengelupur kalau takde line internet selaju boleh..
Tu yang pasrah jer pakai Unifi..
Tak kisah la yer janji awak yang bayar..
Sebab awak yang pakai banyak..kehkeh..
Aku setakat nak layan youtube, bukak fesbuk, instagram, whatsapp tu jer..

Dulu2 aku ada pasang Astro jugak..
Sebab boring kan balik keje nak melayan TV..
Aku ni kaki TV jugak..
Dulu la..masa belum ada anak..
Skang takde maknanya..
Astro pun aku dah potong lama dah..
Sempat pakai 2 tahun je kot..
Ni kira dah tahun kedua rumah aku takde Astro..
Takpe lah lega sikit jimat tak payah nak bayar banyak..
Lagipun kecewa dulu dengan Astro..
Macam2 dia caj dalam bil..
Padahal amik yang pakej family tu jer..
Masa awal register dulu bulan2 bayar RM37.95 je..
Dah lama2 tu jadi RM40.95..
Channe…