Posts

Showing posts from February, 2016

Liku liku perjalanan nak dapat zuriat pertama

Assalamualaikum dunia (",)



Nampak tak tajuk pun dah buat aku rasa payah benor nak cerita kat orang.. tapi ku gagahkan jua tangan ini untuk mencoret..ecewah * bajet ada yang kesah kan..haha..*


Bagi aku rezeki anak ni setiap orang tak sama..
Ada yang bunting pelamin..  Ada yang cepat je 2,3 bulan dah 'lekat'..  Ada yang lagi lama menunggu tapi belum dikurniakan anak lagi..  Alhamdulillah, cepat atau lambat tu rezeki masing2 ye.  Hanya Allah yang tahu apa yang terbaik untuk kita..

Jadi apa peranan kita..teruskan kehidupan, perbaiki diri dan pasangan kita,  usaha berterusan, bersedekah, berdoa tak henti2 dan part last kita tawakal kepada Allah je.. tak payah pikir banyak sangat..

Kalau nak kira berapa banyak dah UPT yang aku pakai dalam masa 20 bulan gap sebelum aku disahkan mengandung tu.. tak terkira.. asal lambat period dua tiga hari aku check.. haha.. last2 sampai hurmm biar jela.. malas dah nak berharap..

Tahun pertama kahwin, 2010. Bulan Jun.. kira pertengahan tahun da…

Giveaway nurinkhairi x SHAKLEE Collagen Powder - Menangi Penginapan Swiss Garden Resort

Image
Bismillah...

First time join giveaway macam ni.. Harap ada rezeki la kan.. Sebab plan bulan 5 ni nak gi Kuantan.. Jarang bercuti ke sebelah timur ni.. Selalu utara selatan je.. hehe..

Apa lagi.. Jom la meriah kan giveaway ni.. Klik gambar untuk join ye..