Posts

Showing posts from March, 2016

#Family Vacation : Legoland Malaysia Resort

Image
Assalamualaikum.



Cerita dah basi ni.. Bulan Disember tahun lepas pegi sekarang baru nak update..kihkih..

Pikir2 nak pegi jalan mana ye bulan 12 tu.. Kebetulan company bagi cuti panjang start Maulidur Rasul 24/12/2015 sampai 4/1/2016 (12 hari tu).. Adam pulak asyik dok cakap nak gi Legoland la ummi.. tengok kat tv ler tu iklan Legoland hari2.. lepas tu minat jugak la collect Lego dengan daddy dia pun suka membeli.. so decide pegi Legoland je cuti tu..

Cari date yang sesuai tak dapat pulak tiket murah.. nasib la ada akak ni nak jual tiket dia murah2 untuk theme park sahaja sebab anak saudara dia tak jadi pegi apalagi terus deal dengan akak tu.. baik hati akak, ada rezeki kami dapat tiket murah. tapi date tu 25 dec time krismas..waaa confirm ramai orang.. takpe la kami redha jela pegi..

Sehari sebelum pegi tu balik Muar dulu tido situ (rumah mentua) then pagi esoknya gerak ke JB terus..takde la penat sangat.. gerak pagi pukul 8 sampai sana dalam pukul 10.. agak lambat sebab ramai dah st…