Posts

Showing posts from June, 2016

RumahKu SyurgaKu : Dapur Idaman Hati

Image
Assalamualaikum semua!


Amboi lama tak berupdate ye.. hihi.. biasa la weekdays keje, weekend pulak ada je benda nak buat.. memang tak lekat kat rumah langsung weekend.. jadual pack.. balik kampung la, jenjalan la.. ni Adam tak sihat pulak.. demam dah berapa hari.. tabah la wahai ummi..

Tetiba update blog ni pasal nak parking dulu design dapur idaman hati.. hehe.. Nanti bole la plan sikit2 nak buat camne kan.. ada la idea tu nanti..

Jom cuci mata tengok dapur idaman kami..



Tema : Minimalis Just Nice 





























Berangan itu free...hehe.. Semoga tercapai impian kami nak dapur minimalis tu.. Tiap minggu tengok progress rumah.. huhu... Harap dapat siap seperti yang dinyatakan..