Posts

Showing posts from December, 2016

#throwback Bajet Perkahwinan Tahun 2010

Assalamualaikum.


Rajin sikit harini belek2 fail lama dahulu kala terjumpa la perancangan aku masa nak kawen dulu..kehkeh..
Tengok balik nak tergelak je.. Tak sangka aku begitu teliti buat semua tu..haha..

Sekarang ni nak plan apepun aku jadi malas da.. Tengok mood. Even nak beli barang dapur pun aku hentam keromo je pegi beli, mana yang terlintas dalam kepala. Pernah la buat list tapi sampai kat sana aku lupa yang aku bawak list.. haha..

Sudahnya barang yang perlu beli tu aku tak beli pun.. Barang lain yang bawak balik.. Tu yang husband selalu membebel je..

Nak share la jugak list bajet perkahwinan tahun 2010 dulu.. Aku tunang 2009 pun ada jugak la sikit termasuk list.. hehe..

Semua ni bukan beli sekaligus tau.. Beli sikit2 kumpul.. Memang sebelum tunang lagi dah start kumpul duit.. Aku dan husband jimat giler sampai bab makan kitorang pernah makan nasik dengan telur mata je.. berhari2.. Lagi2 aku baru je keje, lepas grad tahun 2009 tu jugak aku start keje. Husband masa tu dah 2 tahun…