Tuesday, August 22, 2017

Family Day ~ PNB Ilham Resort PD


Entah kenapa teringat kawan2 lama masa bekerja di Maybank dulu. Kenangan dan ikatan persahabatan yang tak akan dilupakan sampai bila2.

Family day dirancang oleh geng2 ofis yang otai. hehe

Tarikh : 24 May - 25 May 2013
Lokasi : PNB Ilham Resort
Batu 10, Tanjung Biru,
71050, Port Dickson,
Negeri Sembilan Darul Khusus, Malaysia 


Masa ni Adam baru 7 bulan.  Gerak pagi dari rumah, sarapan di tepi jalan area PD je. Check-in pukul 3pm, dapat unit yang 3 bilik. Stay dengan family Kak Yus dan Kak Anira.





Sempat relax2 dulu sebelum acara bermula. Pool pun bersih je.





Adam suka air sampai tertido la dalam pool tu













Sabar ye Adam satgi kita terjun





Aktiviti buat kat tepi pantai. Macam biasa aku pemalas nak join. Haha.. Yang penting sorak dari jauh tau. Ok la tu 😇



Family Kak Farah






Orang berpeluh2 main games ko boleh sedap mengipas. Kemain sangat






Eh Adam tu tak payah la mengipas, biar lemak2 cair sikit. Haha







Berkerut kerut konon sorak la tu







Yeah it's my turn, ummi!






Lapo macam kan dia yang penat main games..hurmm..mana la ko tak debab Adam oiii



Games dah habes balik bilik tukar baju nak terjun pool pulak. yeehaaa.. 




Naik ikan jaws cepat sikit sampai ummi




Malam ada barbeque meriah sangat. Pastu exchange gift dan balik bilik tido. Perut dah kenyang, mata pun dah ngantok.



Yang dalam paper bag tu doorgift family day. Satu lagi dari exchange gift.



Next day takde aktiviti dah. Boleh la nak repeat berendam pool lagi.. Makanan kat sini so far ok la.. Macam biasa sedap dan tempat pun bersih. 



Breakfast dulu sebelum berendam







Adam nak lagi ummi 







Ermm macam tak kenyang lagi je




Nak check-out sudah. sob sob.. bila lagi dapat gather macam ni.. Aku baru resign kot masa ni. Tak ingat dah.





From left : Kak Anira, Kak Wan, Me and Adam, Kak Farah and Tiara






Daddy, Adam, Ummi



Beruntung dapat kawan2 ofis yang baik dan 'satu kepala'. Tapi rezeki dapat kerja sebumbung untuk 3 tahun saje.

Much Love 💗💗💗






No comments:

Post a Comment