Thursday, January 11, 2018

Adam's Birthday



Assalamualaikum.


Maaf la nak, mak ko ni jarang post pasal birthday anak. Tak silap ada satu je post masa birthday yang kedua rasanya.

Setakat ni tiap2 tahun sambut birthday. Maksudnya ada jamuan kecil kecilan dan ada kek. Adam lahir 24 October 2012. Masa tu sehari sebelum raya Haji. Ingat lagi hari raya Haji tu aku terus balik Kedah naik kereta satu family balik berpantang kat rumah mak. Hehe.



Adam dalam perut ummi. 



Day 1. Baru keluar perut ummi. 



Birthday yang pertama. 2013. Kat rumah atok Kedah. Tema Upin Ipin. 







The struggle is real.








Birthday yang kedua. 2014. Masih kat rumah atok Kedah sebab dekat2 time raya Haji. Tema The Cars. Mulanya nak buat tema school bus. 



Again, the struggle is real.






Birthday yang ketiga. 2015. Celebrate kat rumah ibu (pengasuh). Goodies bag tema Lego. Gambar kek cari tak jumpa pulak save kat mana. Kek tema jungle tapi letak 6 ketul ultraman atas tu. Kalau letak satu je berebut nanti. Haha. 






Birthday yang keempat. 2016. Masih kat rumah ibu jugak. Tema Cat Meow. 



Ice cream cake. Yummy!










Seronok main belon












.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


And two thousand seventeennnnn (insert drum roll).... Happy 5th Birthday Adam!










Semoga Adam membesar dengan baik dan jadi anak soleh ummi dan daddy. Love you my baby ucuk masyam (sebab belum ada adik boleh la manja2 lagi ye).


No comments:

Post a Comment