Birthday yang ke-31

Dugaan di hari lahir, 18 July yang lepas. 

Anak demam panas due to tonsilitis. Pening la maknya nak kena berjaga malam. Lap badan sampai suhu turun. Pastu si Adam pulak nak makan nak mandi semua nak mak yang buat. Padahal dia memang dah pandai buat sendiri. Biasa la time ni nak memanja. 

Jadinya, EL lah mak ni selama dua hari. Cuti dah habes nakkk. Semoga cepat sembuh ye Adam sayang. Mak dah tingtong kepala ni. Nak kena tune balik waktu tido. 


First wish from encik husband. 


Ingat lagi masa ni 2016, aku baru lepas demam due to urine infection. Sakit pinggang sampai demam. Demam yang jenis seram sejuk terketar ketar tu. Fuh sakit ya amat. Jadi pegi celebrate kat depan rumah jela lepas dah baik sikit. 

Dan tetiba ex-colleague masa kat Maybank dulu shared memory ni. Auwww rindunya. 


Beria tanya bila masa gemok padahal pernah ke kurus weiii. Kahkah. 


Masa tu tengah pregnant kan Adam. 5 bulan rasanya. Serupa penguin dah. Mana taknya pencapaian terbaik 90kg sampai bersalin. Before pregnant 65kg. Dahsyat betol. Nasib la lepas pantang dapat turun balik. 70kg jela yang boleh pun. Jadiklahhh. 

Tengok sekarang haa 80kg balikkk. Diet please!


Wish dari mak tapi ko tengok la harini baru perasan keluar kat newsfeed. 

Agaknya orang komen baru post tu aktif. Tapi kan mak kita ni salah eja nama laaa. Dari dulu gitu. Letak nama complicated sangat sampai susah nak eja. Haha. Apapun terima kasih mak. Love u!

Then, wish dari abah pulak walaupun menumpang post orang lain. Hehe. 

Terima kasih abah. Love u jugak!

Hari lahir tiap2 tahun camtu jela. Ada rezeki lebih, dapatla hadiah special sikit. Tahun ni hasben belanja makan je dengan kek coklat kecik tu. Ye pahammm. Tahun ni memang banyak pakai duit nak masuk rumah baru kannn. 

Lagi 2 ke 3 tahun I nak claim hadiah mahal ye. Hehe. Happy Birthday To Me!

No comments:

Post a Comment