Posts

Showing posts from June, 2012

Mengidam: rocker or bouncer

salam..

 Dri smlm teringin nk bli satu rocker or bouncer sbb cute sgt..xtahan tgk. hubby pon skang mlm2 sblm tdo asek dok online cri brg baby je..dia pon suke tgk bouncer tp mahal sgt katanya..

 At last harini nmpk kt satu blog ni jual rocker murah brand fisher price plak tu..try pm mana tau bole dpt ke. sy tgk kt sini http://jajapunyepage.blogspot.com/2012/06/fisher-price-portable-rocker.html
hrp2 dpt la..

Check up yang menDEBARkan..

Tajuk mcm ape je..

Kisahnye bermula dari nurse yg check up monthly kt KKIA tu la..buat aku nervous je..dri smlm xleh fokus wat keje sbb tggu masa nk p klinik private or HUKM. dah la En.Q keje blk mlm, aku plak xleh nk drive pastu seboleh boleh nurse tu suruh aku p wat check up details kt private time tu jgak..oh tidak cmne ni..at last aku blk je umah wat je xtau mcm xde ape yg berlaku..

Sbnrnye nurse tu da check2 sume dia ckp aku mungkin kne jangkitan kuman or urinary infection. so takut baby pon ada efek jgak. sbb perut kerap mengeras dri pg smpai mlm. aku rse mcm normal je. da google sblm ni ada org ok je. tp nurse ni ckp lain plak. bersusah payah aku jga berat bdn tp lain plak jdnye. huhu..
so arini barula dpt p check. bincang2 ngn En.Q nk p HUKM bila smpai je sana skali parking punye la susah. dua tiga kali pusing last2 dia ckp "jum p klinik swasta jela.kalau mcm ni rupe bole beranak kt tpt parking ni..sesak sgt." ok aku pon ikut jela. p Klinik Putrijaya dkt area tasik p…

Start Blogging..bosan punye psl!!

Hai,
Actually today is for wordless wednesday tp jd today's start blogging plak..da lama x update blog skang ni da rajin sbb xtau nk wat ape..org MC mmg cmni..slalu jd silent reader je.. so today akan start aktif menulis dan akan menjadi yg rajin komen kt blog org..hehehe...


p/s : pls tunjuk ajar as a starter blogger..hihi...


peace,
~azanna~