Daisypath - Anniversary

Lilypie - Fourth Birthday

AR Beauty & Health

02 June, 2016

RumahKu SyurgaKu : Dapur Idaman Hati


Assalamualaikum semua!


Amboi lama tak berupdate ye.. hihi.. biasa la weekdays keje, weekend pulak ada je benda nak buat.. memang tak lekat kat rumah langsung weekend.. jadual pack.. balik kampung la, jenjalan la.. ni Adam tak sihat pulak.. demam dah berapa hari.. tabah la wahai ummi..

Tetiba update blog ni pasal nak parking dulu design dapur idaman hati.. hehe.. Nanti bole la plan sikit2 nak buat camne kan.. ada la idea tu nanti..

Jom cuci mata tengok dapur idaman kami..



Tema : Minimalis Just Nice 

Pinjam gambar kat facebook Natasya Nadia






Design ni rasa ngam sangat dengan rumah baru nanti. Just tambah cabinet kat atas je..
Sumber : Pinterest






Sumber : Pinterest





Sumber : Pinterest
Tepi skali tu bole letak counter bar kan.. comel yang ni..



Ruang Penstoran..guna ruang sebaik mungkin..
Sumber : Pinterest





Minat counter bar dia..
Sumber : Pinterest




Berangan itu free...hehe.. Semoga tercapai impian kami nak dapur minimalis tu.. Tiap minggu tengok progress rumah.. huhu... Harap dapat siap seperti yang dinyatakan..